Kies uw locatie!

Valk Events kan uw Vitaal Festival organiseren op het veelzijdige terrein van Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 (EVM19) of Van der Valk Hotel Tiel.

Wilt u uw eigen gezondheidsfestival plaats laten vinden op een andere plek? Laat het dan weten, wij denken graag met uw mee voor de mogelijkheden!

EVM19

Eiland van Maurik 19 is een avontuurlijke evenementenlocatie van ruim 20 hectare groot. Deze wordt ingezet voor actieve events en energieke belevenissen! Door de prachtige ligging aan het gelijknamige recreatiegebied Eiland van Maurik, krijg je er altijd een vakantiegevoel. Je kunt er heerlijk ontspannen en lekker actief aan de slag!

EVM19 richt zich op bedrijfsevenementen, zoals actieve personeelsfeesten en inspirerende bijeenkomsten. Sporters van alle niveau's kunnen zich hier uitleven in de buitenlucht. Het terrein bestaat uit verschillende parcoursen, eilanden, afgesloten waterpartijen en grasvelden. In de accommodaties Boothuis en Beach House worden gasten ontvangen, ook vinden hier diverse events plaats.

Hotel Tiel

Het hotel is uitermate geschikt voor de zakelijke markt en de particuliere gast. Congressen, bijeenkomsten, feesten, borrels, alles is mogelijk in de prachtige nieuwe zalen. Door de diversiteit aan zalen en de flexibiliteit en ervaring van het team staan zij garant voor een perfect verloop van uw bijeenkomst of evenement!

Van der Valk Hotel Tiel is thuisbasis van Van der Valk Vitaal. Valk Vitaal biedt een breed aanbod aan diverse vitaliteits-diensten, zoals psychologie, fysiotherapie, orthopedie, oefentherapie en diverse para-medische èn medische specialismen. Alles onder één dak en uiteraard aangevuld met de voor Van der Valk gebruikelijke hoogwaardige hospitality en faciliteiten als een fitness en een zwembad met 30° zwemwater.

Op eigen locatie of bedrijf

Heeft u een andere of uw eigen locatie in gedachte? Ook dat is geen probleem. Laat het ons weten en Valk Events doet een passend voorstel.

Hiervoor wordt tevens samengewerkt met verschillende event partners en hotels door heel Nederland.